2021-04-08
雖然地點係工廠大廈入面,有少少唔方便,但係由一行入門口果下,就真係好似去左台灣甘,店員大多都係台灣人,台灣嘅普通話真係格外有親切感🤓宜家冇得去台灣旅行,去食佢補番數😋今次就佢左個雞腿便當🍱,入面有好多配菜同少少滷肉,食落都好豐富,雞髀真係脆口👍 另外個牛肉麵呢都正常發揮,牛肉都多同大舊,但係最估唔到既係係果湯到,飲落有少少藥材味,好養生😗雖然就唔知係咩藥材,但係味道係好飲既,最尾都飲曬D湯🤣🤣🤣 另外重叫左份綜合鹵味,有豬耳丶豆腐同甜不辣,味道甜甜地,最好食既都係甜不辣,去到食野可以叫一份試下,都唔錯😎野飲就跟餐加左冬瓜茶果日就下午去既,得便當套餐,夜晚先有單叫野食好飲鹽酥雞果D甘,一入去之前已經要比錢叫定野食,再等叫號碼佢拎比你既,不過覺得有一點唔係甘好,就係你D餐具同餐盒全部食完要自清理,自己掉落垃圾桶,係真係唔環保,但佢好笑係又唔提供飲管😂不過野食真係值得推介,店員既台灣普通話令你好似去左台灣甘😎