2021-03-19 28 views
好耐都冇食過台灣野,今日難得有少少時間就過咗嚟尖沙咀食啦,雖然間舖位唔係好大,但係都有親切咁同埋台灣嘅特色,明信片掛係個場嗰度真係幾靚嘅咁我就叫咗一個滷肉鹽酥雞飯,另外就叫咗一碟青瓜,同埋一杯嘢飲係熱嘅杯芽奶茶,感覺好似健康啲啲嘢食都上得幾快唔夠2分鐘,上咗青瓜另外其他食物都係5分鐘來到😃鹽酥雞應該係啱啱炸好,肉碎亦都唔會太鹹,感覺啱啱好,個飯都幾大幾多,咁啱我肚餓我所以就可以食得晒🤓😃另外都幾好因為杯奶茶唔會太甜,因為平時少啲飲台灣嘅飲料覺得太甜,今次我就覺得啱啱好見其他人又叫冷麵同埋蛋餅,見到覺得應該都幾好食,可能下次再嚟幫襯嘅時候會試吓😊叫咗幾樣野都係$80所以幾抵