2023-01-02
慧食貓地址: 葵芳葵富路7號葵涌廣場1樓B01C號舖#yauyau_葵芳🌯🌯火腿雞蛋肉鬆手抓餅 $26行過見到呢間小食店好多人排,去到落完單個店主同我講半個鐘之後返嚟攞,我見佢咁多人佢嘅味道應該好好咁啦。我準時返到去拎,可能佢多單整太多,擺耐阻,我食落冇咁熱,個餡裏面有菜啊芝士火腿沙律醬,肉鬆仲有啲蛋咁,個皮望落就好鬆脆,咬落就淋嘅,頭一兩啖都還可以,之後越食越唔好味,食落仲有浸月餅蓮蓉怪味,一啲都唔香口,食到最尾幾啖我同男朋友都放棄咗啦。呢間應該冇下次。味道: 2.8/5番兜: 0/5#葵芳美食 #美食 #好吃 #instafood #foodstagram #foodphotography #yummy #foodiehk #hkfoodie #foodie #igfood #hongkong #hkfood #葵芳台灣菜 #台灣菜 #慧食貓
地址: 葵芳葵富路7號葵涌廣場1樓B01C號舖
#yauyau_葵芳