2022-02-03
2年無得去旅行好掛住台灣~又好難得打左幾十個電話比我book到😀唔食得辣既我都係食番原味既冰淇淋鍋~ 每位HK$78💰配有4枝湯自行refill~湯底上藥材味好似比台灣弱d~薑味又好似多過台灣dd 咁~冬天食幾驅寒🥶🤣牛方面揀左牛小排 (HK$338) 份量同圖片一樣~ 男朋友話係唔錯既~牛肉味夠重👍😗男朋友好奢侈咁叫左個HK$108既蔬菜拼盤🤣 菜,菇,粟米芯都有齊🤣新鮮又甜🥳食無老鍋無限鴨血refill 係重點😎香港一樣照跟~不過比較可惜鴨血比較薄, 有部份一夾就斷🤯🤯 ‼️台灣無老護無限鴨血refill 係重點‼️香港一樣有😙😙😙 個日起碼refill左3-4round 鴨血🥰🥰好滿足😗😗😗不過味道還是台灣好味d ~ 係未通關前如果掛住台灣味道既朋友仔可以一試👍👍但價錢就比台灣貴番d 咁🙊💸💸