2019-07-13 36 views
係香港要食好食既台灣野唔難,事關今日又搵多一間啦。呢間小店老實講位置相當隱閉 無人介紹or唔係特登去既,路過都唔會知道 咁點解我會發現到呢?因為真係咁橋囉餐單台灣夜市小拼盤$48鹽酥雞,花枝丸,豆腐,台灣腸咁多野食都係$48!味道仲要唔差添 入味得黎又唔算太咸秘制小茄子$35聽講秘制係多人嗌d既,軟軟既茄子加埋魚鬆係上面 口感不錯!紅繞牛肉麵$73本來其實唸住係普通食一餐晚飯,無話好高要求 都無預計會非常好食,點知食完第一啖之後就wow咗聲!好食 炸菜本人係討厭既,但係呢到係令我食埋 湯底無乜味精苦味又唔重 牛肉鬆化得黎唔散陽春麵亦係有過人之處!牛三寶牛肉麵$78同上,不過多咗牛展同牛筋 都係好食由其係牛筋 三重享受!價錢唔係差好多,個人會建議嗌呢個!香芋奶茶同柚子茶總結,牛霸小麵店無改錯名!掂

餐單

台灣夜市小拼盤$48
鹽酥雞,花枝丸,豆腐,台灣腸
咁多野食都係$48!味道仲要唔差添 入味得黎又唔算太咸

秘制小茄子$35
聽講秘制係多人嗌d既,軟軟既茄子加埋魚鬆係上面 口感不錯!

紅繞牛肉麵$73
陽春麵亦係有過人之處!

牛三寶牛肉麵$78
同上,不過多咗牛展同牛筋 都係好食
由其係牛筋 三重享受!
價錢唔係差好多,個人會建議嗌呢個!

香芋奶茶同柚子茶

總結,牛霸小麵店無改錯名!掂
2019-07-11
$115 (Dinner)