2022-07-20 195 views
燈籠滷味🏮有幾間分店,每間既menu都唔同今之去左銅鑼灣既分店🎉四月既時候有個買$200現金卷join會員既活動~會員限定:每月惠顧一次既時候都可以送指定既小食/飲品 會員卡可於每次惠顧有堂食折扣🎊🎊形式似車仔麵 - 自己揀餸揀麵今次嗌左「豬耳、甜不辣、蘿蔔」冬粉冬粉唔太濃味得黎,比起其他夠特別👍🏻同埋我中意煙韌感覺👍🏻 d汁都容易掛麵仲有其他麵款簡e.g 王子麵 我覺得都系公仔麵,所以就試下其他~蘿蔔幾清甜,無渣👍🏻 又吸到d湯汁~值得一試舔舔脷指數:😋😋😋😋豬耳、甜不辣普通正常 都入味 唔會話淡而無味甜不辣煙韌有咬口舔舔脷指數:😋😋😋最最最最好食 一定要食就系蕃薯條‼️‼️佢會有個袋同包粉 好似shakeshake薯條咁shakeshakeshake 好香蕃薯味!熱辣辣 !應該系岩岩即刻整出黎!好香脆!外脆內軟!不得了舔舔脷指數:😋😋😋😋😋環境唔錯,好似去左台灣咁,一路播住台灣偶像劇歌,好有回憶💭💭💭 整體黎講so far so good 可能未必話好特別,食完有「嘩」一聲既感覺,但系性價比高,lunch 諗唔到食咩都可以試下~比起平日見到既台灣店唔同,唔系賣肉燥/蛋餅個d..偶爾都可
燈籠滷味🏮
有幾間分店,每間既menu都唔同
今之去左銅鑼灣既分店🎉
會員卡可於每次惠顧有堂食折扣🎊🎊

形式似車仔麵 - 自己揀餸揀麵

今次嗌左「豬耳、甜不辣、蘿蔔」冬粉
仲有其他麵款簡e.g 王子麵
我覺得都系公仔麵,所以就試下其他~

蘿蔔幾清甜,無渣👍🏻 又吸到d湯汁~值得一試
舔舔脷指數:😋😋😋😋

豬耳、甜不辣普通正常 都入味 唔會話淡而無味
甜不辣煙韌有咬口
舔舔脷指數:😋😋😋