2018-12-06 237 views
返工黎開呢頭,試下d餐廳。今日就黎到賞茶,其實未見過佢有餐廳,可能我見識少😂所以就黎睇試吓台式餐廳。見到佢個Menu上面嘅餐好抵,我就叫咗個L1餐。喺門口買嘢飲嗰到直接order會俾個通知器你,當佢響嘅時候就可以去拎返自己嘅餐啦值得一提嘅係佢嘅套餐飲品有波霸奶茶,蜂蜜綠茶加錢就可以玩佢啲特色台灣野飲啦等左10分鐘到就有得食啦。🔹 L1 台式肉操雞扒拌手作麵 $48 set 評分6/10 本身睇佢外貌好吸引,但食落口嘅時候就有啲失色滷蛋偏鹹將肉操撈勻啲面之後都沒有味道而且偏油。分量都只係啱啱好。但麵質是彈牙的。雞扒方面沒有太肥嘅脂肪,唔鞋ge而且多汁但lunch Time來講值得一試

等左10分鐘到就有得食啦。

本身睇佢外貌好吸引,但食落口嘅時候就有啲失色
但lunch Time來講值得一試

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)