2018-06-11
收左工諗住輕輕鬆鬆去左食個下午茶,點知難食到咁叫左一個咖哩牛肉粗麵,牛肉硬到食唔到,落小小鬆肉粉都唔肯,起碼都比啲誠意啦,宜家同食橡筋有乜分別諗住個湯會濃返少少啦,點知仲誇張過1比99漂白水,應該係用一啖咖哩溝一碗水,唔係咖哩湯,係咖哩水同行友人叫左個手撕雞新竹米粉轉麻辣湯加2蚊、新竹米粉加3蚊,配滷水雞翼,個新竹米粉麵質係可以嘅,始終都係入貨返嚟。個麻辣湯真係世界級要加錢嘅麻辣湯竟然係加兩匙枱面嗰啲辣椒油,都係嗰句,喂大佬,你扮都比啲誠意,攪匀佢先比我啦,一嚟到真係乜mood都無曬啲手撕雞鞋就估到㗎啦。成件事加埋食左兩啖就放棄。個紅油抄手,一啲都唔紅!(明明餐單張圖係紅卜卜)碟嘢嚟到真係o左。加埋食落口個味係無辣,加埋個色,唔好叫紅油抄手,叫豉油抄手算啦雖然杯芒果熱情果特飲同兩隻雞翼唔差,但都彌補唔到
食落口個味係無辣,加埋個色,唔好叫紅油抄手,叫豉油抄手算啦
雖然杯芒果熱情果特飲同兩隻雞翼唔差,但都彌補唔到