2018-05-18 884 views
Gordon ramsay呢個名已經有好大既吸引力 再加上之前係英國一直都想試beef wellington但無試 所以趁住紀念日就去試下!😋 一去到店員已經好殷勤咁黎service我地 一開始問我地要stilled定sparkling water兩樣應該都係要錢既 我諗唔想加錢可以試下問佢有冇tap water💧之後就俾menu我地睇 係睇緊既時候就上左包俾我地食😋有幾款唔同既包 有款有黑松露味好正!食物方面我地揀左個starter同beef wellington就算 其實最後都覺得太多 兩個人就咁食beef wellington已經好夠 如果大家去食可以留意返!飲品方面就嗌左一大瓶sangria 好飲呢!不過大瓶到又係會令到你好飽肚的🤣俾大家望下啲食物個樣先!Sangria 西班牙經常飲既飲品 係水果茶mix酒 見到張相大家可想而之有幾大xdd 唔記得呢個starter叫咩名 佢有好多款醃製肉 sausages 好似係蟹籽味既蓉 同埋好好味既蕃茄醬包😋蕃茄醬包值得大讚!整到好似窯烤既pizza咁正!而其他醃製肉同平時食既都類近~主菜beef wellington 想大讚個薯蓉真係超

主菜beef wellington 想大讚個薯蓉真係超級好味!!平時唔鍾意食薯蓉既我 食到停唔到口!就算當我好飽既時候 都仲係好想食!!!creamy得黎有陣牛油香味😋而beef wellington好有特式 酥皮同肉中間仲有層黑松露 肉質好lum唔好韌!酥皮較快唔跪 不過原來咁樣樣配搭食 一硬一軟係好有口感!醬汁方面 一個係紅酒汁 一個係wasabi汁 個人覺得wasabi味出啲醒胃啲 紅酒汁好似好快索走左咁唔知去左邊🤣

總括黎講 食物質素 環境氣氛 服務都十分好!佢地有個廣東話店員好風趣又好體貼熱心咁幫手!呢餐紀念日飯食得好開心❤️