2017-04-13 62 views
一入到去,個黑口黑面既女侍應,就用普通話叫我放把遮出去,或者你係內地人習慣一開口就講普通話啦,咁唔怪得你既,不過香港地方,搞清楚先開口醒小小唔駛比人..囉。第二點,佢出面係無桶或者一個正常位置比人放遮,佢叫我就咁勾係個二拉架後面,我當堂嚇一跳,你懶唔想有水整濕你個地下要拖地,咁唔該勤力小小拎返個桶出黎先啦。食物方便我係好滿意,服務方便呢無服務黎講我都滿意既,坐低乜都無要自己去拎餐牌,野食拎到埋黎求其放係隔離枱邊邊,又比佢嚇一跳喇乜原來隔離枱有人坐,杯野飲就放係個水吧枱放到我野都食完佢都睇唔到,廚房佬出黎問佢杯野做乜,佢先識拎過黎。自拍系列就梗加唔駛講啦,我order 完就已經sd左相,等到頭先杯野飲又飲完,問佢幾時有,佢問返我sd左相未,大佬你真心去驗眼帶返個眼鏡先出黎返工啦好無?其實果陣得2枱客,又唔係忙圍埋吹水講粗口咁,對客黑口黑面呼呼喝喝基本禮貌唔識又懶又唔願做既態度,反正無服務可言,不如轉自助快餐形式,咁應該入黎既客都食得開心D
2017-04-09
Celebration