侄仔生日🎂,屋企人call 我幫手點個外賣pizza,首先梗係諗起pizzaexpress,一嚟離屋企近,二係之前有幫襯過堂食,細蚊仔都話餅底薄ok,話說order咗帕爾馬薄餅,點知第一次外賣中伏,事後屋企人問我係邊嗌pizza,侄仔話係史上最難食pizza,無料,得個餅底面加蕃茄醬,仲有幾顆白色,仲話我係唔係只買個餅底😢😢呀,結果食咗半嚿就揼咗,好彩工人姐姐有影相,之後send比我,簡直貨不對板,同meun完全唔同(menu list——帕爾馬火腿,軟芝士,巴馬臣芝士,迷迭香,玉米粉)失望至極,有失pizza express個名囉bad list
帕爾馬薄餅
2022-02-27
Waiting Time
35 Minutes (Dine In)
$185 (Dinner)
Celebration
Birthday