2022-08-14 1518 views
有好多人對重慶大廈都有偏見而不敢內進,但是我於10年前開始第一次踏足此地後,便愛上了此處異國菜式💕🤤而且大家是非常熱情的!於重慶大廈正門會有很多銷售員可以帶你上餐廳,聽到有人叫新德里同佢打個眼色佢就會帶你入去升降機然後自行上餐廳喇~我每次都會叫鐵板雞肉,雞肉唔會好乾,外香內嫩,充滿數十種香料而成嘅味道,酸酸地仲有啲洋蔥好好味😆😋真係每次都一定要order!之後話明食印度菜,咁梗係要食咖喱啦,我哋點左兩款一款係印度羊肉咖喱,另一款係馬莎拉燴魚,而咖喱配薄餅,薄餅我們分別下單了三款口味,分別是芝士/蒜蓉/牛油,個人比較喜歡芝士口味,趁熱食芝士真係可以拉絲,牛油和蒜蓉味是比較香口也很好吃🥰而且此店價錢公道,每人只需要100多元左右可以吃很飽,十分推薦。

鐵板雞肉

2022-07-26
$100 (Dinner)
鐵板雞肉