牛大人分店開到周圍都係,只要想食隨時都可以食到每次嚟到都品嚐唔同嘅湯底,今次品嚐嘅湯底係菠蘿雞鍋。平時習慣先嚐一口清湯,原來湯底有杞子、鳳梨、苦瓜以及薑等等,温補潤喉,能品嚐到鳳梨的清香,未開餐就飲左兩碗,最緊要係食完火鍋喉嚨唔會「確」或者乾。撈起鍋底原來有雞脾肉,喺未上菜之前先食雞,雞脾肉軟嫰無比,雞皮滑溜,吸收了湯汁精華,温䁔無比。價值 $328每位嘅任食澳洲極上和牛套餐,手機app可以即刻點餐非常方便,M5牛肩卷其實唔係我心目中首選而一定會食嘅係安格斯牛小排,雪花肥嘅分佈超多,外圍就係肉包實!今次又有期間限定,SRF美國黑牛後腿肉及牛胸爽超好食,後腿肉大大塊軟林林,而牛胸爽好似薄薄嘅魷魚一樣,一啲都唔”un”,我一個人食左兩碟
牛大人分店開到周圍都係,只要想食隨時都可以食到

封門柳,一口牛
牛胸爽