2019-03-24 336 views
品香樓係喺大學年代一定會嚟食嘅餐廳,開sem飯、過3飯、乜嘢組聚基本上都係品香樓打躉㗎啦,所以今日嚟食飯嘅感覺真係非常懷念啊。🥢凍朱古力,品香樓必叫。嚟到幾肥都一定要飲、因為吃的是回憶,雖然上面嗰堆cream見到都覺得好驚,但係就正正因為有呢個cream,成功將呢杯朱古力昇華到另一個層次。🥢黃金蝦,炸得非常之好味,出面嘅鹹蛋黃,配埋入面鮮甜味的蝦,簡直一流。🥢南乳脆豬手,佢個南乳醬自己調,好好味!不能錯過佢個豬手炸得好好味,骨膠原很多火灸牛,賣相好吸引,打卡一流,牛好入味炸饅頭,失望啊! 皮唔脆架🥢風沙雞都好好味、雞肉好嫩! 以前款手撕雞仲好味!! 不過佢話而家無左了!品香樓真係吃回憶! 回憶中的好味道+ 價錢好合理

🥢南乳脆豬手,佢個南乳醬自己調,好好味!不能錯過
佢個豬手炸得好好味,骨膠原很多
火灸牛,賣相好吸引,打卡一流,牛好入味

炸饅頭,失望啊! 皮唔脆架

品香樓真係吃回憶! 回憶中的好味道+ 價錢好合理