可以不停回購的豆乳產品百吃不厭 百喝不厭⁰̷̴͈ᴥ⁰̷̴͈難得去到附近 當然要用豆乳餵飽自己(因為男朋友扁桃腺發炎 ⑉꒦ິ^꒦ິ⑉ 入左醫院 所以先去到買)⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰ 滋潤之選 $𝟜𝟝大大兜♡ ྀི 有芋泥 芋圓 桃膠 西米 仲有啲豆乳有好多料 每啖都有唔同口感 你一啖 我一啖 食完好想𝖊𝖓𝖈𝖔𝖗𝖊 ❥♡̵̼͓̥͒̾椒鹽炸豆腐$𝟚𝟠過左段時間先食 ⸝⸝'ᜊ'⸝⸝՞ 炸豆腐有啲淋不過都好食 盒內有木簽 方便客人即刻食牛油果吉烈蝦青瓜絲粢飯 $𝟜𝟚第二次 雖然價錢少貴不過仍然無阻我想食佢既慾望(*`ω´*)牛油果唔係少 蝦唔只一條 又有青瓜絲 沙律醬 肉鬆 榨菜 油炸鬼 玉子 超豐富 係一個𝔩𝔲𝔫𝔠𝔥既份量狂人粢飯$𝟚𝟠諗住留第二日當早餐食再蒸過始終味道都唔同 內有榨菜 肉鬆 油炸鬼 就算係隔夜我都覺得好好食 ᕑᗢᓫ 桃膠豆乳 $𝟛𝟘同扁桃腺發炎既患者一齊享用男朋友鍾意桃膠既質感 飲落完全唔覺得痛佢發炎期間呑口水都痛 竟然飲桃膠豆乳 無痛到 神奇神奇ദ്ദി˶ー̀֊ー́ ) ✧

可以不停回購的豆乳產品

過左段時間先食 ⸝⸝'ᜊ'⸝⸝՞ 炸豆腐有啲淋
不過都好食 盒內有木簽 方便客人即刻食

牛油果吉烈蝦青瓜絲粢飯 $𝟜𝟚
第二次 雖然價錢少貴
不過仍然無阻我想食佢既慾望(*`ω´*)
超豐富 係一個𝔩𝔲𝔫𝔠𝔥既份量

狂人粢飯$𝟚𝟠