2007-12-07
尋晚7點幾去Sogo買聖誕禮物, 經過UCC, 見無咩人排隊, 於是同老公入去歇吓兼醫肚.佢D意粉其實唔算貴, 60蚊左右有一碟, 加20蚊仲有沙律同飲品, 講真pizza hut 都係咁上下價錢.我幫老公點咗個蕃茄湯海鮮意粉, 而我就要咗個豆奶湯菠菜三文魚意粉, 兩個都跟餐.沙律就無咩驚喜, 一般ge蔬菜沙律, 但個意粉就好得, 份量好大, 意粉軟硬度適中, 最讚係個湯好好味, 雖然係豆奶湯, 但一D都唔覺得"Lau", 而且夠熱, 食完意粉連個湯都要飲埋. 我老公嗰個都唔錯, 海鮮好多, 有蝦, 青口同帶子, 我飲咗少少湯, 酸咗少少, 但整體都唔錯.餐茶我要咗杯咖啡, 都係鐘意日本咖啡多於巴西咖啡, 無咁濃, 而且有少少hazal nut ge味道.但我老公話佢杯凍奶茶就唔係幾得, 無咩茶味, 似飲奶多過飲茶.下次會再去試吓佢D焗意粉.
下次會再去試吓佢D焗意粉.