2020-10-15 90 views
疫情下悶到嘔,今日帶姪女去這間relex下,這間cafe好有特式,在大廈的4樓入來就像家一樣,眼見有好多不同玩具,大型兒童足球台,card game,遊戲機,will,仲見到電動麻雀台(不過唔知可唔可以打),除左遊戲仲有小動物,獅子兔好可愛好大隻好乖,鸚鵡(好靚,而且好乖),大龜,葵鼠仔,這個cafe 相當吸引。Cafe 當然要有食物啦,哎喲..... 我地叫了2人餐 份量十分足夠,而且好食兼抵食⭐️芝士蒜蓉多士》熱辣辣,脆卜卜⭐️凱撒沙律》沙律菜十分新鮮⭐️汁蜜雞中翼》有蜜糖味,而且熱度剛好⭐️燒豬仔骨拼肉醬薯條》果然係攞獎菜式,堅好味我,豬仔燒到剛好,醬料令豬仔肉好野味,另外有我最愛的粗薯條配上自家制的肉醬,真係好好味,粗薯仲熱同脆呀⭐️甜品-泡芙⭐️桂花茶加蜜糖》 花甜再加蜜糖十分清新⭐️玫瑰花茶加蜜糖備註:💡姪女話下次要帶朋友一齊來(親子活動好地方)💡店員好好人喔,介紹小動物又話俾我地聽有咩玩💡雖然有小動物,都沒有異味
Cafe 當然要有食物啦,哎喲.....
我地叫了2人餐
份量十分足夠,而且好食兼抵食

⭐️芝士蒜蓉多士》熱辣辣,脆卜卜

⭐️凱撒沙律》沙律菜十分新鮮

⭐️汁蜜雞中翼》有蜜糖味,而且熱度剛好

⭐️甜品-泡芙
⭐️桂花茶加蜜糖》 花甜再加蜜糖十分清新

⭐️玫瑰花茶加蜜糖

備註:
💡姪女話下次要帶朋友一齊來
(親子活動好地方)
💡店員好好人喔,介紹小動物又話俾我地聽有咩玩

💡雖然有小動物,都沒有異味