2020-02-24 137 views
熱愛日本文化的各位可以注意la😆近排在銅鑼灣開左間新的女僕Cafe~以藍白爲主色仲有魔法陣可以打卡🤩不時還有"電競女神" Rose Ma駐場👏🏻.Cafe主要有3個套餐,咁我就點左依個👇🏻開掛人生 ($240) +1有主菜、飲品&甜品各一份,另外包直筆單張(同女僕的一張即影即有合照)💁🏻‍♂️.主菜叫左蛋包飯(試業期間暫時主菜衹有蛋包飯),到左之後女僕會蹲下,之後會用茄汁喺上面畫上可愛圖案&你個名,隨即會一同施展令食物更美味的魔法💞味道方面比想像中好,蛋夠滑身,材料也足,飯方面略爲淋身少少會更好😌.飲品方面叫左一杯絕對領域&一杯熱Latte☕絕對領域喺每日特調梳打特飲,因爲海洋藍色好靚所以叫咗~而Latte 令我幾有驚喜,至少唔會太苦澀或者酸,如果D奶打熱多D會更好🤗.甜品方面叫左個心太軟&提拉米蘇~咁我冇食個心太軟(個fd食曬)~提拉米蘇就因為有酒味所以更加喜歡🥰.整體食物尚可有改善空間,但喜歡店內夠空擴,女僕會不時與客人互動、交流,服務良好👍🏻P.S 一入到去就撞到個好耐冇見的fd🤣Taste: 7/10
熱愛日本文化的各位可以注意la😆
不時還有"電競女神" Rose Ma駐場👏🏻
Cafe主要有3個套餐,咁我就點左依個👇🏻
開掛人生 ($240) +1
飲品方面叫左一杯絕對領域&一杯熱Latte☕
P.S 一入到去就撞到個好耐冇見的fd🤣
Taste: 7/10
2020-02-21
$250 (Tea)