聖誕節個排有晚約朋友去樂富個聖誕嘉年華睇下,去之前就係黃大仙中心食左飯先,因為呢個朋友住係黃大仙,就叫佢帶我地搵食喇然後佢話去意八,本身我係愉翠苑分店都試過,覺得ok,所以都想試下黃大仙分店既食物整得好唔好每次食飯我都會留意等位情況,餐廳環境,食物質素同服務態度,我覺得今次既總體感覺都唔錯先講等位情況,可能呢間餐廳食物選擇多(係門口睇左menu)同埋價錢唔貴,好多客人係門口等位,但我地等左15分鐘都冇都入得去喇餐廳環境黎講就中規中矩啦,燈光較暗但個座位間隔幾好,客人唔驚覺得尷尬到食物質素喇,我睇左個menu想食牛扒,而價錢都只係$70左右(時間太耐唔記得清楚sorry),雖然我預左牛扒唔會係靚牛扒但勝在配料夠多,有隻蛋、薯角、飯、蕃茄等等,醬汁方面要左黑椒汁,我覺得比呢個價錢食到呢個餐係值既相入面薯角比塊牛扒蓋住左至於飲品我又一貫試新野既冒險精神,叫左個綠茶配粒粒啫喱,我覺得唔係難飲,但亦都唔係好飲 下次再食我會叫凍奶茶就算,因為之前係愉翠苑分店飲過抹茶等特飲,都係覺得未去到好好飲既程度最後我覺得呢間餐廳既侍應服務都算唔錯,因為就算好忙,都仍然保持禮貌,但上菜個陣因為我地四個人叫同一個

),雖然我預左牛扒唔會係靚牛扒
相入面薯角比塊牛扒蓋住左

最後我覺得呢間餐廳既侍應服務都算唔錯,因為就算好忙,都仍然保持禮貌,但上菜個陣因為我地四個人叫同一個餐,一個侍應就咁擺低野食就走左,另一個就幫我地倒定啲黑椒汁落鐵板等佢燒一陣再放低,真係幾細心!

呢間分店既食物質素都還可以,而且各個方面都唔錯,下次再黎到黃大仙如果搵唔到其他野食會再試下呢間餐廳既其他菜式
$80 (Dinner)