2024-07-15 241 views
放假同小朋友去科學館行吓,出到尖沙咀打算食埋午餐,但唔知食乜好,於是喺K11行咗一陣,就發現依家有pancake食嘅餐廳,小朋友見到好多唔同嘅pancake就垂涎欲滴,於是就入咗而家餐廳試吓。我哋叫咗一個all day Breakfast pancake,一個士多啤梨pancake,聽人講依間餐廳嘅pancake要快啲食,因為會好快有熱變凍,所言非虛,估計係因為玻璃碟嘅關係,不過食物味道都唔錯,小朋友話下次都想繼續食甜品,有機會會再嚟食過,但只限甜品。All day breakfast pancake賣相一般,食落都一般,有d over cook士多啤梨pancake士多啤梨都算新鮮,甜得來又冇酸味,小朋友食得津津有味

All day breakfast pancake
賣相一般,食落都一般,有d over cook

士多啤梨pancake
士多啤梨都算新鮮,甜得來又冇酸味,小朋友食得津津有味