2021-11-02
家中長輩生日,一家人食飯為左唔洗就黎就去,食Buffet就最穩陣,個個都啱食😛話說都差不多成2年冇食過buffet,始終之前疫情問題都唔係好敢去食,今年趁情況好返好多,所以就決定一家人去逸東酒店食Buffet🤤上網睇過Review都知呢到都出名多野食,款式又多。咁啱而家做緊海鮮主題,所以就非常多海鮮菜式一黎到即刻衝去拎刺身,選擇都算ok,而且款款都新鮮,但就唔係咁鍾意佢地擺啲冰係隻碟底,一溶左個感覺好差。但呢到有啲出面Buffet冇嘅野食,例如Poke Bowl,可以自己整自己嘅魚生飯,幾得意😛😛凍海鮮方面有生蠔同龍蝦,可惜生蠔唔係即刻開,而且都比較瘦,食左2隻就冇食。龍蝦都算好膏,而且都幾鮮甜😋順帶一提,雪糕係Movenpick👍🏽 𢳂雪糕個叔叔見到排晒隊都好好笑容,見到佢下下用力都要用盡力去𢳂都唔好話唔辛苦👏🏽