逢星期日都會喺西環搵新小食👄今次輪到經過好多次都無試過既一口齊😆一去到見到都有四五個人排緊隊就知生意不俗即刻多左期待😂簡左$15既榛子朱古力格仔餅🍫有Nutella既野無可能五好食既😌其實幾抵食既原味雞蛋仔同格仔餅都只係$14,特別口味既就$15😽腸粉因為佢無擺出嚟五知係咪新鮮整就無試lu外表五多吸引好似好硬咁而nutella又五算特別多😢個人認為最出色既格仔餅係外層香脆內裏軟糯煙un🙆但係呢塊格仔餅就五多香脆啦蛋香亦五太突出😝外皮稍硬扣左分(我寧願成舊軟熟煙un都好過failed既脆皮變硬皮😭😭)但係入面夠軟就搭救到既💪Nutella五多吖有下次一定會叫多醬😋整體係ok既可以一試但係五會有驚喜當係普通下午茶🍵老闆一腳踢好忙碌💀雖然五係好友善但係效率都幾快亦五會無禮貌🙌五會有小店受氣事件發生都幾好👍
外表五多吸引好似好硬咁而nutella又五算特別多😢
TakeAway