2021-08-04
點心放題 ~$270In general 覺得呢度啲炸物好高質,炸得好脆唔會回唒油,encore 之選👍(我哋order 左幾次蝦多士同咸水角🤩雖然第一round 係最高質🙈)蝦餃同燒賣都幾正,食得出係自己貨,燒賣彈牙,蝦餃晶瑩剔透👍仲要好大粒蝦🤩紅棗雪耳蓮子糖水:夠清😍鐘意可以慳返quota: 芒果拿破崙: 味道好假🙁唔太層層分明紅豆糕:無乜紅豆(但重椰汁🤩)奶黃包:唔流心好實,個味我都講唔出係偏咸蛋定吉士🧐牛肉包:包本體係ok 嘅,但我真係食唔出牛肉味😅叉燒包:偏乾同唔夠叉燒其他無提嘅即係正正常常🤣甜品仲有haagen dazs整體而言覺得都抵食嘅,二百幾蚊食到咁多樣點心,仲要大部份都above average👍環境又好,服務又好舒服👍第一round 炸物有啲凍,於是第二round 落單專登叫佢整熱啲,上菜嗰陣有問返我哋夠唔夠熱🥰好貼心🥰但甜品一開始漏咗單🙁
紅棗雪耳蓮子糖水:夠清😍鐘意
可以慳返quota:
芒果拿破崙: 味道好假🙁唔太層層分明
紅豆糕:無乜紅豆(但重椰汁🤩)
奶黃包:唔流心好實,個味我都講唔出係偏咸蛋定吉士🧐
牛肉包:包本體係ok 嘅,但我真係食唔出牛肉味😅
叉燒包:偏乾同唔夠叉燒
其他無提嘅即係正正常常🤣