2011-04-07 28 views
上星期和朋友到朗豪坊睇戲, 見未夠鐘就去PEPPER LUNCH食下嘢先。之前聽朋友講牛肉飯OK, 我地每人叫左一份, 不過..等左勁耐先有得食, 出菜好似真係慢左少少。但係, 一上到枱個飯又真係幾香喎, 雖然D牛肉睇落比較細舊, 而且...我個份既牛肉仲要好多都係脂肪。但係試落感覺真係唔錯, 加埋佢地既蜜糖汁真係幾好味, 而且D肉又唔鞋。講真個牛肉飯又唔算特別好食, 不過以三十零蚊既價錢, 又有埋飲品, 份量材料都算唔錯, 加上又有得自己撈下撈下, 幾得意, 岩晒我LEE D非港女。地點又方便, 下次都會再去食既~

地點又方便, 下次都會再去食既~
2011-04-01
$38 (Lunch)