2019-03-16
呢間可能係食過最好食既吉列豬!!講下個環境先,地方好大,座位係卡位,闊落,有塊半簾遮住,好有私隱!職員好有禮貌,食物上枱都會細心介紹啲食物同食法,唔錯!叫左三款小食日本醋蕃茄酸酸地,應該係撈左啲蘿蔔蓉,夾住蕃茄食又幾特別,好開胃!八爪魚芥辣毛茄原來秋葵另一個名係叫毛茄!唔算好辣,好爽口,小食一流!自家制泡菜微辣,同平時食開既韓國泡菜有啲唔同味道,我估係多左啲蒜蓉同香料,味道幾特別,好好味!唔同一般既辣泡菜,正!牡丹蝦刺身盛合好吸引!好大件!油甘魚同三文魚都係厚切,啖啖肉,好鮮甜!好滿足!八爪魚好大件!用檸檬夾住,食落有淡淡既檸檬味,好爽口!牡丹蝦大大只,好好肉!刺身蝦最驚佢腥,但佢食落無腥味,好鮮甜!叫左兩個定食有麵豉湯、前菜、主食、飯同西瓜。吉列銀雅豚定食我都係第一次聽呢個名,不過唔緊要,最緊要好食!炸得好鬆脆,一啲都唔油膩!咬落去啲肉汁湧晒出黎,好juicy!有肥肥地既肉痴住,食落好香,第一次覺得食豚肉係有甜既感覺,十級好食!一試愛上!炸日本生蠔定食蠔好大只,有五大個,外邊一樣炸得好鬆脆!入面既蠔肉好多汁,好creamy!點埋個蛋黃醬又有另一番風味!食完之後就有清甜既西瓜送上,無籽
職員好有禮貌,食物上枱都會細心介紹啲食物同食法,唔錯!
叫左三款小食
日本醋蕃茄
酸酸地,應該係撈左啲蘿蔔蓉,夾住蕃茄食又幾特別,好開胃!
日本醋蕃茄
八爪魚芥辣毛茄
原來秋葵另一個名係叫毛茄!唔算好辣,好爽口,小食一流!
八爪魚芥辣毛茄
自家制泡菜
自家制泡菜
牡丹蝦刺身盛合
好吸引!好大件!
牡丹蝦雜錦刺身盛合
油甘魚同三文魚都係厚切,啖啖肉,好鮮甜!好滿足!
八爪魚好大件!用檸檬夾住,食落有淡淡既檸檬味,好爽口!
牡丹蝦
大大只,好好肉!刺身蝦最驚佢腥,但佢食落無腥味,好鮮甜!
叫左兩個定食
有麵豉湯、前菜、主食、飯同西瓜。
吉列銀雅豚定食
吉列銀雅定食
炸日本生蠔定食
炸日本生蠔定食
食完之後就有清甜既西瓜送上,無籽,又甜又沙!職員仲會上過新既一杯熱茶,為今餐劃上完美句號!
午市定食更經濟實惠。
超滿足既一餐,果然係吉列專門店,無得輸!