早收工就是人生贏家🤪6:30 左右到餐廳順利入座,嘢食落單後幾分鐘就陸續送到,跟住7:30 驚覺已經好多人等緊位,果然係大熱餐廳😱吉列牛定食套餐($249)🈹抵食二人餐➡️ 吉列牛定食定食認真豐富,有兩款前菜同湯,重點係牛嘅份量幾多,兩個人share都夠食😎我哋(唔小心😂)燒到全熟食落都唔覺韌,仲有吉列外層比想像中輕盈,好少食到咁好食嘅吉列牛🥺➡️咖喱忌廉烏冬忌廉下面係咖喱烏冬,撈埋一齊食原來幾夾,creamy但冇想像中咁膩😮 唔好以為佢係淨烏冬,配料有得揀牛或者雞呢➡️飲品飲品好多選擇,熱飲推介蜂蜜菊花蜜(+$8),朋友試green tea latte (+$25) 都話抹茶味夠濃唔錯牛油蜜糖單骨雞翼($65)好彩有八隻啱啱好平分,因為呢個一食就停唔到口🤪蜜糖雞翼當然好食,仲唔使拆骨好滿意😎

吉列牛定食套餐($249)🈹抵食二人餐
➡️ 吉列牛定食

➡️咖喱忌廉烏冬

➡️飲品

牛油蜜糖單骨雞翼($65)

牛油蜜糖單骨雞翼

牛油蜜糖單骨雞翼