2020-04-28 458 views
今日去新都城行下 見無咩人等位就試下 好快睇完餐牌就點菜 每叫一個菜 職員只會問仲有冇?仲有冇?仲有冇? 好無禮貌 唔休做咁 大把餐廳好食佢 鐵板滑蛋鰻魚定食 $69朋友唔想食飯 加三蚊轉左讚岐烏冬 可能因為鐵板關係已經唔係滑蛋係熟蛋 鰻魚就細細份 將價就貨都正常吉列三重奏定食 $75三重奏嘅內容好豐富 有吉列豬柳 黃金豚肉餅 同埋吉列海老蝦 好可惜 當中個肉餅好散 味道仲有d怪 唔知係咪變壞左 食左一啖就放棄 吉列豬柳同 吉列海老蝦 做得好鬆脆 但豬柳好乾 毫無肉汁 又無肉味 可能最好食係椰菜絲撈埋沙律醬 巨峰玉露 $16(跟餐價) 本身有張飲品list簡好哂點菜先話呢張飲品list唔再用 唔用放係到做咩 轉左飲巨峰玉露 巨峰味假到爆 飲紙包裝都好過佢吉列個脆皮係做得幾好 但個涵 即係啲肉就真係好普通 見到成日大排長龍先諗住試下 完全感受唔到點解咁多人排隊 唔覺得有幾好味

鐵板滑蛋鰻魚定食 $69

吉列三重奏定食 $75

巨峰玉露 $16(跟餐價)