開左一陣ge麵包鋪,平日不算多人,見d 麵包size都幾大,多種類,外觀精美。當日serve我d 女職員算幾有禮貌,仲同我講邊個包大d。最後揀咗我覺得最吸精同大件的士多啤梨同藍莓吉士酥,一食覺得驚為天人,外脆內軟。入面除左吉士醬外,最吸引系入面原來仲有層紅苺醬,令吉士醬冇咁單調,增加酸酸甜甜,生果亦甜,外層牛角酥亦算香口,入面亦夠濕潤,食落開胃,亦幾飽肚。以$22一個來說有咁大size 其實性價算不錯。因為我鍾意牛角包,所以亦試過hk大大小小精緻麵包鋪d 牛角包/酥,比較之下以呢個價來說個size 其實算有誠意,麵包控ge人可以試吓!

當日serve我d 女職員算幾有禮貌,仲同我講邊個包大d。

士多啤梨&藍莓吉士酥
藍莓吉士酥