2023-04-09
三月生日會員有張優惠券送五隻餃子🥟,唔好嘥咗個優惠,一於食佢!🥳🥳~~~南蠻炸雞丼~~~同期做嘅新飯丼,炸雞係新鮮炸起熱辣辣有4~5塊,咬開肉質鮮嫩,碗中有唔少嘅椰菜😀😀,配有沙律醬,但可惜冇汁比較乾😅😅~~~芝士和風牛肉丼~~~我同🤴🏻都比較鍾意食傳統嘅和風牛肉飯多啲,芝士味蓋過咗和風嘅香味同牛肉味,感覺唔係好夾😢😢~~~日式炸餃子~~~生日送嘅五隻餃子,size同🤴🏻手指公第一節咁大,應改名叫做超迷你餃子🥟!😳😳裡外都超級硬好乾,應該係微波爐翻叮過😓😓完全同石仔冇咩分別~~~紅豆鯛魚燒~~~同樣係好細隻,只係比餃子大啲啲,真心建議加返迷你兩個字☹️,應該都係微波爐翻熱表皮好硬,紅豆蓉有紅豆味,個外皮除左厚仲要有陣油 ’ 溢 ‘味🤢比起餃子🥟算冇咁乾啦😑😑~~~迷你野菜煎雞丼~~~最後用積分換嘅雞丼,個碗真係好迷你👍🏻👍🏻,雞扒少少不過啲飯都呃得好實!😆😆
~~~南蠻 炸雞丼~~~
同期做嘅新飯丼,炸雞係新鮮炸起熱辣辣有
~~~芝士和風牛肉丼~~~
~~~日式炸餃子~~~
裡外都超級硬好乾,應該係微波爐翻叮過😓😓完全同石仔冇咩分別
~~~紅豆鯛魚燒~~~
~~~迷你野菜煎雞丼~~~