星期六上堂前去 Ebeneezer's Kebabs & Pizzeria買卡巴食,因為上星期係中環食過覺得太好味喇,有encore的必要~lunch set比較抵,本來$52的羊肉卡巴lunch set只要$48連drink,本來想要lassi,但係佢話無(唔知到底係無定係佢覺得太受歡迎想單賣),要soup又話無,我最後迫於無奈要apple juice卡巴同上次一樣都係唔熱的,但係上次都仲覺得暖暖地有即整的感覺,今次完全係凍食而且沒咩羊肉,雖然可能係因為lunch set平D所以將貨就價,但係羊肉好韌好難食,一D都唔香,同中環差得遠呀!服務就一樣咁差,清一色疑似中東人,除左收銀之外,全部都自己有自己傾計,整好又唔叫number,搞到好混亂,仲要黑口黑臉,非常unpleasant呀! 如果我要再食Ebeneezer's Kebabs & Pizzeria,一定揀返中環店

2009-03-07