2025-01-27 0 views
好耐冇同同事一齊食lunch,超級鍾意呢間意大利餐廳嘅氣氛,而且菜式都好特別好味,寫緊呢篇食評嘅我都忍唔住流晒口水~黑松露迷你pizza,pizza我同同事一齊share,份量真係好mini!但味道係我哋鍾意嘅!一上枱就聞到濃濃嘅黑松露香味,咬落去滿滿嘅芝士仲會拉絲,餅皮鬆軟但都好有韌性,食得愈多愈香黑松露忌廉意粉,真係俾呢間黑松露忌廉意粉驚艷到!一啖落去黑松露特有嘅香味喺口裏面迴盪,而且用咗扁意粉所以更加掛汁!雜菌菇都好食,配埋奶香味超級濃郁嘅菲達芝士真係完美!櫻花蝦蒜香牛油蜆肉扁意粉呢款意粉都唔錯,上面灑咗滿滿嘅櫻花蝦!用咗扁意粉食落去爽口,而且好掛汁啊~食到嘅每一條麵條都充滿咗濃郁嘅蝦味、蜆肉鮮香味仲有蒜香味,新鮮食材嘅味道真係好夾!Classy blend呢杯自家調製嘅朱古力飲品都深得我心!濃郁嘅朱古力味同奶香味十足嘅牛奶一齊配搭完美融合,絲滑嘅口感真係令我哋忍唔住驚嘆!好想再嚟一杯
篇食評嘅我都忍唔住流晒口水~

櫻花蝦蒜香牛油蜆肉扁意粉