2024-08-27 702 views
之前有嚟過,但冇幫襯,因為感覺上價錢偏貴。今日朋友提議在此午飯,就唯有試試,午飯時間原來都有好多食客。安排入座後看了看餐牌,想點的咖喱已經售罄,而另一選擇亦只剩兩碟;再四周望一圈,看到轉桌的沙律及漢堡超大份,必要一試!點了沙律及牛肉漢堡跟沙律配菜。上菜時果然驚艷,-大盤五顏綠色的菜,加上蟹柳,煙三文魚,藜麥,蜜西瓜等,份量大,食後又冇負擔。另外的漢堡也有份量,配菜沙律亦同樣大份。至於味道質素,沙律菜吃得出的新鮮;蟹柳也不是隨便的貨式。漢堡夠爆汁,色皮熱辣辣的,加上洋蔥等配菜,咬落去十分治愈。每個餐唔駛$90,凍飲亦不需另外收費。立即對此餐廳的改觀!十分值得推介!
之前有嚟過,但冇幫襯,因為感覺上價錢偏貴。
2024-08-24
$87 (Lunch)