2016-11-20 3478 views
估唔到第一篇食評竟然係劣評!由從前鐵板超仲係太子時已經係坐上客,到佢搬遷到尖沙咀山林道。一直捧場,食物質素一向不錯,只係師傅技術有差異。同朋友慶祝生日🎂,一樣鍾情🔥燒烤同🐮,第一時間諗起鐵板超。因為係星期六,特別早一天打電話📞訂位,竟然訂到鍾愛的師傅💗。誰不知道,朋友到後侍應態度惡劣💀,而且接電話的竟然冇落booking😨,叫我哋轉師傅。需知鐵板燒師傅技術💪🏻非常重要,我哋決定等。誰不知,他們口中的一會,一等便是1小時10分!全程乾等,茶以外什麼招呼都沒有😤!榮師傅的技術仍然高水準,坦白食物質素不俗,可惜漏booking的老闆竟然一句道歉的話都沒有!見到都裝見唔到🙈🙊🙉!總算一場舊客戶,一餐生日飯,$1700/2人不算低消費💵,但這樣的服務態度,真的很失望!以後不會再幫襯!
估唔到第一篇食評竟然係劣評!

Celebration
Birthday