2025-02-12 0 views
初遇🍱📍香港沙田橫壆街1-15號好運中心3樓3091-3092號舖(港鐵沙田站A3 出口,步行約14分鐘)♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎約左朋友放工去食飯🧑‍🤝‍🧑,係唔知食咩好之下,揀左呢間台灣野😂。一入到去,鋪頭都好有台灣風味,而食物都唔算貴,感覺都良好既。🌟 大腸貢丸麵線(輕量) $39由於唔係太肚餓,所以選擇左個麵線。食落口味道都幾好,唔錯👍🏻。🌟 初遇小食拼盤 $88個小食拼盤包括有鹽酥雞,牛肚,豬大腸,雞卷,滷蛋,香腸,地瓜酥,蛋餃,麻辣鴨血。一個拼盤就食到咁多種唔同既款式,都幾推介。🌟 肉鬆榨菜蛋餅 $42呢個真係要非常推介~ 個蛋餅口感滿滿,有肉鬆同埋榨菜去點綴吓,好味🤤。整體推介指數:❤️❤️❤️❤️🤍♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎
初遇🍱

📍香港沙田橫壆街1-15號好運中心3樓
3091-3092號舖
(港鐵沙田站A3 出口,步行約14分鐘)

🌟 大腸貢丸麵線(輕量) $39

🌟 初遇小食拼盤 $88