2022-08-13 39 views
WOFT其實都屹立左係旺角好多年,平時經過都好多人happy hour,今次終於試到其他野食啦!辣汁番茄醬橄欖油蒜片蝦炒扁意粉 - 呢個推介 ~ 好多蝦同埋好彈牙,辣汁番茄醬炒埋好惹味,意粉都入味又有小小咬口,係我鍾意既質地忌廉菠菜煙三文魚水牛芝士墨汁Pizza有細size,兩個人都食得曬!pizza底係偏脆個種style,唔會好厚好飽,good ~香濃芝士旋風薯圈好大碟,芝士融曬淋落去好正!薯圈食左一段時間都仲係外脆内軟無擺到淋曬,欣賞!叫左一杯cocktail叫Worship Corners,用中式杯上已經幾得意,入面仲有八角,為呢杯 vodka 同 tequila 做底既 cocktail 再加左啲層次 ~唔飲酒既人都可以叫沙冰,我地叫左 Old Land Peach,仲有新鮮士多啤梨,好refreshing!