芝加哥串燒酒場 (明雲閣)

Chicago Bar And Restaurant (Ming Wan Court)
2023-05-09 70 views
隨意同朋友去一間酒吧飲下酒relax下,估唔到有驚喜喎!一入到去比較早,唔算好多人,位置都坐得好舒服,然後出面有得泊車好方便!入番正題講番啲野飲野食,兩杯cocktails 都好靚,平時唔係好飲酒既我都覺得好易入口,好relax! 另外叫左生蠔🦪,生蠔入口好飽滿,少少咸海水味,好幸福既味道❤️❤️龍蝦燒完仲好juicy,上面以為係濃左,但原來係滿滿既黑松露,會唔會太大方呀🫣🫣🫣另外就係串燒啦,叫左牛舌,好軟熟😋仲有豬腩卷同芝士和牛卷都唔錯👍🏻成餐飯都好滿意😙😙下次會再黎😎
半打生蠔
芝士黑松露波士頓龍蝦