2016-12-03
1954 views
考完試去同班同學去慶祝下,見post話里間無限時,就book左係度玩成晚!雖然野食種類唔多,韓式辣卡邦幾特別,兩個味加埋估唔到咁match,唔會好似食韓國嘢咁辣同酸,值得一試!邊玩board game邊飲cocktail都係第一次試,叫左Christmas特飲,有杯用Godiva朱古力mix出黎一定要試,跟餐都係加$26有得飲!我地見有christmas shots, 平均$20一杯,叫左1set玩下drinking games,見之前有人介紹飲Hanukkah就揀左佢, 杯shots 一層一層layer好靚,酒味唔會太重,甜甜地,好易入口,有dd蕉味dd橙味 mix Baileys有得食有酒飲由6點任坐到12點又有得任玩,hea足成晚都係大概$150一位,好抵!
邊玩board game邊飲cocktail都係第一次試,叫左Christmas特飲,有杯用Godiva朱古力mix出黎一定要試,跟餐都係加$26有得飲! 我地見有christmas shots, 平均$20一杯,叫左1set玩下drinking games,見之前有人介紹飲Hanukkah就揀左佢, 杯shots 一層一層layer好靚,酒味唔會太重,甜甜地,好易入口,有dd蕉味dd橙味 mix Baileys