2018-01-19
今日好開心,老公收早!可以同佢二人世界食晚餐。 今晚我選擇左食呢間, 環境浪漫,地點方便, 令人有個好relax嘅感覺。我地每人分別都叫左個晚市套餐,分別係芝士豬肋排和鴨肝牛肉漢堡。另配餐包,餐湯和甜品。餐包好脆同夠熱, 而餐湯係南瓜湯,好鮮甜同好香南瓜味。而main course既芝士豬肋排配埋沙律,食落去唔太流而又香芝士味,豬肋骨食唔到有任何雪藏味, 夠淋身同好入味。 煮既時間掌握得幾好! 而鴨肝牛肉漢堡, 麵包夠軟熟,漢堡扒夠juice,鴨肝又無(聲)味, 真係好啱我口味最後我哋叫咗個玫瑰荔枝奶凍做甜品, 側邊有啲玫瑰花瓣襯托, 食落去好滑,好香牛奶味和玫瑰花味, 呢個甜品真係幾特別,賣相又靚而食落去又唔太甜!兩個人食西餐,埋單都唔使400蚊真係好抵食, 我下次一定會再黎