2016-07-14
7月頭同老公黎左呢間野試....估唔到有驚喜!佢有兩層的,所以多人的話都唔怕無位,不過要訂位就真,因為我都見一路都有人出出入入!首先,佢個豬手....真係又香又脆,又大件,兩個人差點食唔哂,個蜜糖芥末醬又夠蜜糖味!佢上枱前會問一問你灑唔灑少量酒精做火焰豬手,如果唔岩酒精既人可以同佢講唔洗,我個人認為本身豬手皮已經夠脆!加上我倆都不好酒精!所以我地無加,一樣咁好味!讚!豬肋骨又夠肉汁,唔會制得太乾!讚!佢d花茶又夠清香!老公飲左個特濃古古力!佢都話好香!ps:其實呢間餐廳應該係主打咖啡,但可惜我同老公都唔好咖啡,請見諒未能比意見!甜品又是另一值得一試的!因為我本人不太好甜品的,但我都覺得甜品好味!因為佢唔會甜到漏個種!好清!今晚甜品係日本芝士蛋糕!(呢個唔記得影相)下次會帶朋友食生日飯試一試佢既diy蛋糕~因為佢個蛋糕雪櫃好吸引!下次再報告^^最後要補充服務員既服務....很細心,隻豬手太大隻,服務員見到我地既反應...主動問我地洗唔洗幫手切...好快手就幫我地切好...又不會切到浪費豬手肉!
豬肋骨又夠肉汁,唔會制得太乾!讚!