2023-12-19 206 views
一到冬天就好想食芝士火鍋啊😍,見Pizza Hut推出「星級芝心鍋」$279,即刻心思思同老公去食🧀食芝士火鍋真係特別有情調,望住火爐中嘅燭光,感覺幾温馨浪漫💞,我兩公婆都鍾意食黑松露,所以加$20升級到「黑松露菌芝心醬」,黑松露同芝士簡直係絕配,熱烘烘嘅芝士醬汁散發著松露香氣,質感濃稠得來,入口軟綿幼滑仲可以拉絲,係芝士控至愛啊😍配料方面,總共有9款之多,包括帆立貝、冰火Cream Cheese、香草烤大啡菇、香脆雞粒、大蝦、西蘭花、車厘茄、法包粒、長通粉,每樣配料都與芝士非常夾,我地仲額外追加煙三文魚(+$30),將d配料放入去轉過圈已經掛滿芝士醬,入口有滿滿嘅芝士,雖然好邪惡,但真係好滿足啊🥰,整個Set嘅份量夠晒兩個人Share食,今餐食到捧住個肚走