2022-07-19 207 views
路過土瓜灣站睇吓附近有咩嘢食,見到家樂冰廳喺度開咗分店,心諗正,之前係荃灣家樂冰廳嘅忠實fans,見依家唔使排隊就入去食下。夜晚7點嚟到,餐牌上面五成嘅嘢都冇晒,叫乜冇乜,諗住都仲可以食到佢signature嘅巨型火腿奄列,嚟到一切開舊奄列,心諗:「火腿呢?」再切開第二邊睇,見到幾條可憐嘅火腿喺入面,唔係呀嘛,俾$35食一堆熟到乾炒蛋,咁我做乜要特登叫呢個奄列唧?其他嘢食都係好普通茶記感覺,叫咗個滷水雞翼又咸又乾,$100 per head真心好唔抵,仲要啲職員同附近餐廳嘅員工係咁影相,搞到我哋食到好尷尬….如果開分店又管理唔到個質素嘅話,真係寧願唔好開分店,下次都係去返荃灣算。

火腿奄列
$100 (Dinner)