2017-07-12
同韓國無得比的school food 其實之前都有試過係香港食school food; 那時的食後感雖然不是很好; 但也沒有差到有衝動要寫一編食評!! 但今次係荃灣school food食晚飯,d 食物質量真是太差!! 希望他們有所改善; 如果唔係; 就一定好快摺埋!! 他們的芝士辣肉醬炒年糕 (如圖); 其實一點辣味也沒有; 已經名不乎實;同埋當你試了一口; 就會覺得他沒有炒過;只是分開裝上碟;跟住拎去焗溶芝士就算!大家可以不用試! 炸雞 pizza (如圖); 我覺得完全中伏; 不是一個真正的pizza 底; 只是將一舊雞肉整成圓形然後炸熟; 粉多個雞肉; 我自己覺得口味麻麻!!! 卷類食物; 不過不失; 只可以係叫飽肚!!! 但服務員真的幾細心; 侍應姐姐見到我是身懷六甲的; 都不用多提就會主動給我一杯熱水, 細心同窩心!!!讚!!! 但食物質量味道真是要多加改善; 唔怪得之荃灣廣場只有他一間餐廳是晚飯時間不用排隊!!! 大家心中有數!!! 每人平均消費係150$左右
同韓國無得比的school food
希望他們有所改善; 如果唔係; 就一定好快摺埋!!
大家可以不用試!
卷類食物; 不過不失; 只可以係叫飽肚!!!
大家心中有數!!!
每人平均消費係150$左右