2022-11-14
呢度嘅嘢食可以用一句嚟形容:好味邪惡分量超勁😂兩個人黎食嘅話基本上係唔會食得哂㗎要打包..! 如果一大班朋友嚟happy share就啱晒喇😆🙌🏻牛油果烤雞肉沙律🥗本身好鍾意食牛油果, 最怕食到好生嘅牛油果, 呢個沙律冇令我失望! 牛油果熟度剛好食落好creamy , 而且配上大量新鮮牛油生菜同雜菜沙律, 我揀咗最鍾意嘅柚子醋沙律汁,酸酸地咸咸地食落好開胃💕🙌🏻孖寶pizza (喇沙海鮮拼避風塘魷魚圈)第一啖食落去真係好似食緊星加坡喇沙咁好得意😂 Pizza啲料多到滿瀉, 有大量嘅新鮮魷魚, 蝦, 口感超彈牙😋 仲有豆卜! 估唔到出奇地夾😂 仲加咗大量芝士見到啲拉絲已經流晒口水❤️ 呢度嘅Pizza口味真係好特別出面食唔到, 值得一試👍🏻🙌🏻白酒忌廉煮青口加咗大量洋蔥去調味, 青口係超巨型size果種啖啖都係肉, 索哂白酒忌廉汁好惹味👍🏻不過個人更喜歡細粒啲嘅青口感覺食落好似多汁啲🤓
🙌🏻牛油果烤雞肉沙律🥗
🙌🏻孖寶pizza (喇沙海鮮拼避風塘魷魚圈)
🙌🏻白酒忌廉煮青口