2016-01-19 2973 views
一早就聽好多人食過辛安東元祖奶奶雞,亦都知道有D咩係必叫的。都算係做足功課黎食哩餐XD 環境都算幾好,而且都係放袋係坐係度既筒入面haha 睇到個餐牌,已經決定叫芝子安東奶奶雞! 我幾鐘意枝啤酒調轉放,好韓風!我叫左blueberry with Dry B Rita,我覺得好夾! 哩樣係友人說必食既,因為有膠原蛋白!首先個沙津係新鮮既,但上面膠原蛋白本身係無特別味,不過混埋個芝麻醬食就好好多。我個人覺得唔試都無所謂~ 野人韓牛無必食!一方面外面燒既炭燒味好香,另一方面入面既牛味同個炭燒味互相輝映!夾得黎又唔會覺得個牛好生!而且食完你唔會覺得好"漏"!之後再食埋側邊既洋蔥,勁爽! 牛肋骨煲~牛味好香同煮得入味,入面既蘿白應該煮得好耐,有牛味之外仲要好"淋",因為係友人真心推介,差極有個譜 最期待晚奶奶雞出現了!好可惜,太辣啦!我食唔倒好多,不過個汁好足料&濃,撈埋D粉絲係幾惹味lol 題外話/補充資料 題外話~個地方好好坐,可能係因為平日,我地坐左3hrs都無趕我地走~GREAT!!!

2016-01-08
$300 (Dinner)