朋友之前嚟過OTS食過一次飯,之後就推介呢度嘅服務同嘢食🫡所以今次我哋為咗同佢慶生,就包OTS場,再預定一隻乳豬賀一賀佢生日🎉我哋嗰日早咗一個鐘到場地去set場,包括黐氣球同埋set up電腦嗰啲等等🎈其他staff都好熱心,見我哋咁多嘢拎住,都過嚟幫我哋手一齊set場❤️一上隻乳豬,主廚就同我哋介紹👩🏻‍🍳佢話隻豬沒有淘上任何色素,原汁原味燒出嚟,淺金黃色,用碟切開豬,即刻聽到脆皮的撕裂聲,連埋豬肉發出陣陣香氣,個個啲口水即刻流出嚟🤤我哋即刻拎相機不斷地拍攝,相機先食,但我覺得太香,真係想即刻用手撕開隻乳豬嚟食。隻乳豬食落不太油膩,皮很脆,冇蘇味,肥膏不多,實在超好味!😋On the spot仲額外為我們預備了特製的西班牙生果酒,超好味🥰一邊傾計,我淨係一邊拎酒飲,連埋啲snacks一齊食,真係高級享受😝今次經驗真係好難忘,坐得舒服之餘又有好嘢食嘆。嚟緊會再同朋友嚟,食晒呢度嘅所有菜式!

$500 (Dinner)
Celebration
Birthday