2017-01-05 256 views
知道弘開業一段時間,但一直都book唔到,直到最近openrice新增訂位功能,終於喺聖誕前夕試到。餐廳空間不大,全場大概有1X 張枱左右,枱與枱之間都幾近,想傾密計或許不適合。是日樓面只有2人,忙到都唔好意思叫佢地,不過員工尚算有禮貌嘅,值得一讚。食物方面,魚生飯配搭十分多,花多眼亂,今次試左呢個享"井井", menu相片同實物一樣吸引,魚生新鮮,分量足夠2人食,頂層是魚生及原隻松葉蟹,下層是飯,但此飯的精粹是它混合蟹糕,超鮮味,如果想試茶漬飯,可以跟員工講,佢地會給你一壺茶,個人提議可以兩樣都試,兩個食法各有特色。小食款色唔算多,價錢尚算合理,當中我點了芝麻醬蕃茄,蕃茄size比正常大,味道清甜,很開胃。

芝麻醬蕃茄
2016-12-24
$250 (Dinner)
芝麻醬蕃茄
  • 享丼丼