2023-10-16 50 views
KiKi滷麵🍜Kiki麵真係聽咗好多年,無論係堂食定係包裝即食麵都咁出名,近排再次經過尖沙咀又可以買返屋企,開住冷氣煲住劇食kiki 麵,都算係一個休閒嘅夜晚me time!🙌🏻🙌🏻個人覺得綜合滷水套餐係最抵食嘅,只係$68就有超多款唔同嘅餸,包括有牛筋、豬耳、鴨血、貢丸、花枝丸、蘿蔔、百頁豆腐、甜不辣、唐生菜!🈵🈵汁醬方面,我就特別推介蔥油同埋香蔥鵝油,如果鍾意食重口味嘅話,秘製咖喱汁當然都係一個好嘅選擇!👍🏻👍🏻至於自選嘅餸菜方面,我就特別推介咖喱魷魚、台式腸、金錢肚、牛筋!全部份量都幾多,咖喱魷魚、牛筋等等嘅都做得好入味!😋😋飲品方面,楊枝甘露肯定係不二之選,超足料味道超濃郁!🥭跟餐嘅話$28就有交易,抵食過糖水舖唔少!當然作為一間台式食物店,佢哋嘅珍珠奶茶同埋其他台式飲品都係非常值得一試!💛💛
KiKi滷麵🍜