2017-09-25
生日月既慶祝活動一浪接一浪!我地想去啲坐得舒服又唔會趕人走既餐廳,好友就提議Jamie's Italian。食物:朋友鐘意飲啤酒,draft deer 得兩款,朋友估唔到咁少選擇。Baked Mushroom ($108) - 薄脆底加上碎磨菇同芝士,無特別,唔係好想食菇可以唔叫,都幾唔抵食!Classic Super Food Salad ($188) - 有牛油果,藜麥,三文魚碎,石榴,仲有好多其他有益野,除左三文魚碎太咸之外,我幾like依個salard!Prawn pasta ($188)- portion 細,意粉唔係特別彈牙,醬汁偏淡無乜特別。Burger (唔記得幾錢,好似$178)- 賣相吸引,肉厚厚,但好乾,肉應該係burger既靈魂,成件事扣哂分!反而薯條幼幼但好脆!Steak ($248)- 好友提議7成熟,但似well done,不過都唔韌可接受。無乜牛味,一般一般啦⋯⋯Epic Chocolate Brownie ($88) - 碟邊寫左Happy Birthday,有心思!不過個brownie 好甜,加埋個鹽味雪糕都覺得好甜。今次記低啲價錢因爲留意到大部分都
今次記低啲價錢因爲留意到大部分都係「8」字尾,唔通有特別意思?🤔
環境:環境寬敞,裝修有特色,有情調。三五知己同情侶都合適。
偏貴,又唔係真係好好食,回頭率好低!