2023-01-29
老爸生日佢中意食中菜所以一家人嚟試下呢間都出名好食嘅食店我地食第二輪830pm,坐低嘅時候早到嘅隔離枱已經上左菜,望到碟餸都幾大碟,所以餐牌大部分過百元都覺得唔過份我地叫左8個餸,可惜一上枱全部野都好細碟,望到廚房係同一時間出4、5枱同一款餸,都估到廚房一次過炒所以分薄哂,但估唔到一碟咕嚕肉得幾件肉, 配料仲多過肉($113)😑啫啫通菜煲隔離枱滿哂仲好多蝦乾,我地得半煲幾隻蝦乾($88)😢燕麥金沙蝦球,8隻蝦($113),蝦球偏細,但咸蛋黃味道係唔錯嘅其他食物都偏咸,由其係薯仔牛柳粒($113),粒牛真係超級咸,又係薯仔多過牛,廚房真係分得好唔平均😑豬油撈飯($23),催左兩次最後食哂啲餸都未上,結果係話原來漏左單,唔緊要啦因為未食過所以都等埋試下,結果係失望嘅,落左都幾多豬油,依然食唔到豬油嘅香味🥲總括嚟講成餐飯都好麻麻,應該唔會再試
總括嚟講成餐飯都好麻麻,應該唔會再試