睇宣傳相見到食物同環境幾靚,於是搵日去食下,點知有啲伏伏地去前嘅一星期已訂定要畫框下白色牆個邊張枱,亦去之前再打去確定左一次當日準時去到,但個張枱有客人用緊食緊野,店員員係叫我地係門口等,等左十令分鐘,見到最出名嘅粉紅枱係空嘅,於是入去坐住等。入左去發現原來好細,地下黑黑地但可能係裝修遺留問題,但連牆身都好多黑色嘅跡,雖然擺左好多假草假花,但都好覺眼,加上日頭去燈光都勁暗,成間餐廳變到好灰暗帶點粉紅光。睇相都知道好多係淘寶擺設,其實唔係問題,淘寶都好多靚嘢,但品味有點兒幼稚,好似一堆唔同風格嘅東西擺埋一齊,仲有公仔好污糟完全唔敢掂勉強影左幾張之後,點左杯玫瑰咖啡, all day breakfast同蕃茄泡菜肉丸意粉玫瑰咖啡完全係無咩咖啡味,只係飲到好重玫瑰糖漿味超甜。All day breakfast完全係屋企求其都煮到嘅味道,隻碟仲要係超舊嘅感覺,香腸煎得唔透,麵包淋唔脆,其他都係普通正常無咩味道,係炒蛋好少少意粉不過不失,味道算可以,份量都多,比起all day breakfast好食好多同夠飽其實全部餐具拎上手都係油膩感,用紙巾抹左好多次先敢用。唔俾差評完全係因為支持小店,如果
睇宣傳相見到食物同環境幾靚,於是搵日去食下,點知有啲伏伏地

玫瑰咖啡完全係無咩咖啡味,只係飲到好重玫瑰糖漿味超甜

其實全部餐具拎上手都係油膩感,用紙巾抹左好多次先敢用

唔俾差評完全係因為支持小店,如果係有心做好嘅話,希望食物同廚藝有待改善,始終依間係餐廳,只係影相嘢食唔得嘅話,相信唔會多回頭客,做幾多IG宣傳都無用,因為要打卡同影相嘅話,其實去一次就夠
同埋價錢完全唔係平,唔知食左咩飲左咩都可以幾百蚊,同區完全有更加好嘅選擇,始終餐廳最緊要係食物,唔係粉紅色包裝,仲要係有點俗氣嘅粉紅色

明白做餐廳唔容易,希望小店變好真正有改善,唔係只靠包裝同打同情牌